Gouda-Schilderwerken

Martin Gouda begon in 1998 als zelfstandig schilder, een V.O.F. met zijn vrouw Marja, die na het afronden van enkele cursussen, de boekhouding en de administratie op zich nam. In 2002 kwam de oudste zoon Marcel erbij als zelfstandig tegelzetter. In 2007 kwam ook Bastiaan erbij, nadat hij zijn schildersopleiding en HBO Bouwkunde diploma heeft behaald. En toen Maarten in 2009 klaar was met zijn schildersgezel-opleiding op het Espeq ging ook hij in het bedrijf. Alle familieleden als medevennoten. Martin had de voorgaande jaren al een aardige klantenkring opgebouwd in en rond Egmond. Hij heeft het vak op zijn beurt weer van zijn vader geleerd, die half Derp in onderhoud had met schilderen, en niet….. verven! “Verven doen de doe het zelvers” zei (O)pa altijd.

De vennoten van Gouda-Schilderwerken zijn stuk voor stuk vakmannen die werken met de nieuwste en beste materialen en gereedschappen. Gouda-Schilderwerken adviseert haar klanten over de toepassing van kleuren, materiaalsoorten en niet te vergeten duurzaamheid, om tot een prachtresultaat te komen. Met verschillende klussen, van rijtjeswoning tot herenhuis, is een werkdag nooit hetzelfde. Juist daarom verveelt het vak nooit. Omdat iedereen in het bedrijf zelfstandig is, groeien de relaties met de klanten iedere dag. Gouda-Schilderwerken heeft haar werk niet alleen in de kop van Noord-Holland, maar ook een enkele keer bijvoorbeeld in Utrecht, een schitterend grachtenpand met authentieke werkzaamheden, of zelfs een grote villa in Portugal. “Ook zijn we lid geworden van de ondernemingsvereniging  ‘Egm-Ond’ wat goed is voor de onderlinge contacten binnen het bedrijventerrein de Weidjes”, aldus de Gouda’s. Niet alleen de relaties met de klanten zijn goed, maar uiteraard ook met elkaar. Anders had het bedrijf niet eens kunnen bestaan! Samen één bedrijf, samen één familie; dat is Gouda-Schilderwerken.

 

Sinds 2015 is de V.O.F. opgesplitst in 3 verschillende disciplines. Marcel Gouda is verder gegaan als zelfstandig tegelzetter onder de naam Gouda-Tegelwerken. Het schildersbedrijf heeft de naam Gouda-Schilderwerken gekregen en wordt vertegenwoordigd door Martin, Maarten en Bastiaan Gouda. Daarnaast is Bastiaan Gouda tegenwoordig zelfstandig bouwontwerper onder de naam Gouda-Bouwontwerp. Allen opereren uiteraard in een familiair samenwerkingsverband.

Bedrijfspand op de Lamoraalweg 60

In 2009 werden op de Lamoraalweg op bedrijventerrein de Weidjes in Egmond aan den Hoef zes bedrijfsunits gebouwd. Dat was voor de familie Gouda de gelegenheid om een pand te kopen en zich hier te vestigen. In de loods is er veel werk verricht om er onder andere een verdieping in te maken voor het kantoor en de kantine. Op elektriciteit en loodgieterswerk na is alles eigenhandig gemaakt. Tussen het werk door stak de familie Gouda ieder vrij uurtje in de loods. Om er een strakke, moderne en mooi afgewerkte werkplaats van te maken. En dat is nou net het motto van het bedrijf.

De firma gouda, wie anders?

de firma gouda

Is een familiair samenwerkingsverband van kleine ondernemingen in de bouwsector. Dit is ontstaan uit een ambachtelijk en kwalitatief gedreven familiebedrijf in onderhoud & renovatie dat sinds 1998 aan de weg timmert. Met het oog voor vakmanschap, kleur, vorm, uitstraling, afwerking en klantvriendelijkheid. Dit strekt zich al over meerdere generaties uit. De vestiging aan de kust heeft voor een ruime en niet te onderschatten werkervaring gezorgd.

bastiaan gouda

Vrieswijk 179

1852 VL Heiloo

info@gouda-bouwontwerp.nl

www.gouda-bouwontwerp.nl

06 22 94 80 72

marcel gouda

Prins Bernhardstraat 4

1931 CE Egmond aan Zee

info@gouda-tegelwerken.nl

www.gouda-tegelwerken.nl

06 52 52 08 16

martin gouda
bastiaan gouda
maarten gouda

Lamoraalweg 60

1934 CB Egmond aan den Hoef

info@gouda-schilderwerken.nl

www.gouda-schilderwerken.nl

06 23 23 26 71