De winterschilder

IMG_5601

Gouda Schilderwerken is winterschilder!

De winterschilder is geen speciale schilder, het is een benaming voor de schilders die in de winter korting op schilderwerk geven. In de winter hebben schilders vaak minder werk dan in de andere seizoenen. Om voldoende werk binnen te halen geven ze vaak extra kortingen op hun tarieven. Deze extra korting van de winterschilder geldt meestal voor een bepaalde periode, namelijk rond half november tot half maart.

Wat is het doel van de Winterschilder?

De korting in de winterperiode heeft als doel om opdrachtgevers te stimuleren meer schilderwerk in de winter te laten uitvoeren. Het is immers nog steeds zo dat in de winter gedurende enkele maanden schilders onnodig werkloos thuis zitten, terwijl er in de zomermaanden vaak meer werk is dan dat er uitgevoerd kan worden.

IMG_0183
IMG_8261

Wat doet de Winterschilder?

De Winterschilder adviseert u over de opdracht, voert het werk professioneel uit en biedt u bovendien een aantrekkelijke korting. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers vinden hier alle informatie over de regeling. Van november tot en met maart staan de (winter)schilders van Gouda Schilderwerken paraat om al het binnenschilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen.

De Winterschilder: Kies eens voor nieuwe en verrassende kleuren

Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste huiskamer, keuken, hal, overloop, slaapkamers, etc. Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur en materialen. De winterschilder is er voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

IMG_4803
IMG_8092

Bij Gouda Schilderwerken ontvangt u een aantrekkelijke winterkorting

Informeer snel naar de voorwaarden. Samen met het verlaagde BTW-tarief van 6% (i.p.v. de voormalige voor schilderwerk gehanteerde 19%) voor binnen- én buitenwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag! De korting geld alleen voor werkzaamheden die 3 of meer dagen in beslag nemen. U kunt ons direct inschakelen voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

Vraag nu een offerte aan!

 

Gratis en vrijblijvend, binnen 2 minuten aangevraagd!

 

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte en aanvullende informatie.

De firma gouda, wie anders?

de firma gouda

Is een familiair samenwerkingsverband van kleine ondernemingen in de bouwsector. Dit is ontstaan uit een ambachtelijk en kwalitatief gedreven familiebedrijf in onderhoud & renovatie dat sinds 1998 aan de weg timmert. Met het oog voor vakmanschap, kleur, vorm, uitstraling, afwerking en klantvriendelijkheid. Dit strekt zich al over meerdere generaties uit. De vestiging aan de kust heeft voor een ruime en niet te onderschatten werkervaring gezorgd.

bastiaan gouda

Vrieswijk 179

1852 VL Heiloo

info@gouda-bouwontwerp.nl

www.gouda-bouwontwerp.nl

06 22 94 80 72

marcel gouda

Prins Bernhardstraat 4

1931 CE Egmond aan Zee

info@gouda-tegelwerken.nl

www.gouda-tegelwerken.nl

06 52 52 08 16

martin gouda
bastiaan gouda
maarten gouda

Lamoraalweg 60

1934 CB Egmond aan den Hoef

info@gouda-schilderwerken.nl

www.gouda-schilderwerken.nl

06 23 23 26 71