Schilders team Gouda

Wij werken alleen met toegewijden en gediplomeerde schilders

Maarten Gouda

Graag stel ik me eerst even voor; Ik ben Maarten Gouda, 35 jaar en kom uit Egmond. Met 17 rijke jaren schilder ervaring. Of het nou voor onderhoud is, nieuwbouw, renovatie of Restauratie / decoratie schilderwerk. Alles is voorbij gekomen. Met liefde voor het vak en vol passie onderneem ik het bedrijf Gouda Schilderwerken overgenomen van mijn vader.

Gediplomeerd Specialist Schilder. Van de Aspirant schilderopleiding (Espeq Heerhugowaard) in 2006 door met Gezel schilderopleiding in 2008 (werken/leren). Met deze diploma’s op zak probeerde Espeq vervolgens via Savantis de Restauratie opleiding te starten. Echter mocht dit niet lukken (tot 2 jaar aantoe) ivm te weinig animo. Had toen gekozen om verder de praktijk in te gaan. En heb ik zeer veel ervaring opgedaan voornamelijk in de particuliere sector.

 

Maarten-Gouda-Schlderwerken-
Maarten-Gouda Gediplomeerd-Specialist-Schilder

Van niets weer iets maken. Dit sprak mij altijd aan en wilde dus altijd nog eens die opleiding doen. Toen 6 jaar later moest het er toch van komen, via oud klasgenoten uitgekomen in de deeltijd opleiding Restauratie / decoratie Specialist Schilderen MBO 4 te Amersfoort. In 2015 gestart. 2 avonden in de week die kant op. Een mooie 3,5 jaar opleiding en prachtige technieken geleerd. In oktober 2018 mijn diploma gehaald. Waarna ik menig Marmerimitatie, Eikenhout imitatie tot vergulden heb mogen doen. Mijn hart ligt dus in het fijne werk en dat zie je terug in alles.

Zelf stam ik uit een schilders familie. Zo ben ik de 3e generatie met liefde voor het schildersvak. Enthousiast, Creatief en Ambitieus. En met het ondernemen leer ik iedere dag wat bij. Mijn loopbaandoel is kwaliteitsstandaard neerzetten met een team Schilders in monumentaal en particulier werk

Daan Groen

Daan-Groen

Mijn naam is Daan Groen, 22 jaar oud en geboren in Egmond. Onlangs ben ik mijn eigen schildersbedrijf begonnen. Sinds 2016 ben ik actief als schilder en gedurende die tijd heb ik een grote passie en veel kennis  ontwikkeld voor mijn vak. Daan Groen Schilderwerken staat garant voor kennis, toewijding en een uitmuntend eindresultaat. Of het nou gaat om het buitenschilderwerk van uw woning of het verfraaien van het interieur,  met mijn passie en kennis word elk project met de grootste zorg uitgevoerd. Sinds kort ook de samenwerking met Gouda Schilderwerken en Duinstreekschilders waarin wij u samen kunnen voorzien van onze passie en kennis voor het schilderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Daan-Groen-Logo

Uw idee is ons project, we helpen u graag

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte en aanvullende informatie