Werkzaamheden

van schildersbedrijf Gouda

Schilder nodig?Hier zie je de werkzaamheden die wij u bieden:

• Restauratie schilderwerken
• Onderhoud schilderwerken binnen en buiten
• Nieuwbouw schilderwerken
• Behangen
• Sauzen
• Houtrot reparatie
• Glaszetten

Pandafwerking

Bij Gouda-Schilderwerken stellen wij altijd een totaalplan op voor uw project. We nemen alle elementen mee die van belang zijn bij de afwerking van uw pand, zoals houtrot, juiste verfsysteem etc. Gouda Schilderwerken is graag uw partner voor de totale pandafwerking zodat u uw project met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Pandafwerking-Gouda-Schilderwerken-Werkzaamheden

Kwaliteit

Kwaliteit van het schilderwerk bepaalt de duurzaamheid en uitstraling van uw pand. Geleverde kwaliteit is aan de oppervlakte niet altijd direct zichtbaar. Het belangrijkste is hoe het voorwerk aangepakt wordt. Het correct aanpakken van de te behandelen punten zorgt juist voor duurzaamheid. Wij werken daarbij kritisch en verbergen de gebreken, zoals houtrot, die wij aantreffen niet, maar lossen deze op. Het meeste werk gaat daarbij dan ook zitten in de voorbehandeling. Dit wordt door de meeste bedrijven ‘vergeten’ en daarbij gecamoufleerd, waardoor dit niet altijd zichtbaar is.

KLEUREN

Schilderen is op de eerste plaats voor bescherming en duurzaamheid van het project, maar wij hechten net zoveel waarde aan de kleur en uitstraling. De keuze van de kleur is in werkelijkheid een vertaling van het karakter van het pand én de klant. Wat voor uitstraling geeft u uw pand? Traditioneel? Modern? Anders? Met kleuren kunt u spelen. U kunt voor de klassieke kleuren kiezen, maar misschien geeft een variant daarop uw pand net wat meer zeggingskracht. Of ‘verwoordt’ een combinatie van kleuren precies wat u met uw pand wilt uitstralen.

Uw project

Uw project wordt door ons vakkundig behandeld. We kijken naar de conditie van het schilderwerk. Gebreken als verfbladders, slecht kitwerk, roestvorming, verweerde ondergronden, houtrot etc. herstellen we in goed overleg met de klant. Indien nodig werken wij samen met een timmerman. Vervolgens ontstaat er een duurzaam verfsysteem wat de komende jaren het hout beschermt en zorgt voor een prachtig schilder resultaat.

Uw idee is ons project, we helpen u graag

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte en aanvullende informatie